Regulament

In jos

Regulament

Mesaj Scris de tzambal la data de Sam Iun 17, 2017 1:12 am

URMATOARELE SITUATII SUNT SANCTIONATE CU BAN PERMANENT


1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor,bugurilor gasite pe server etc. (Dovada DEMO)
2. Reclama intentionata catre alte servere/forumuri/site-uri (Dovada ScreenShot)

REGULAMENT GENERAL:


1. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant sau jigniri pe server se sanctioneaza cu ( Gag 3-5 minute / 60 min - 180 min )
2. NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc in viata) (ban 60 minute)
3. Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere.
4. Injuraturile adresate adminilor sau cele grave se pedepsesc cu gag/ban 180 de minute .
5. Pe hartile de awp/he/knife nu aveti voie cu arme [m4a1,ak47,Mp5 Navy], grenazi [he/flash/smoke] sau deagle. slay/kick/ban 30 minute
6. Nu aveti voie sa va urcati pe harta. slay/kick/ban 60 minute
7. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) + numele codatului.
8. Jocul este FREE RUSH/CAMP atat timp cat bomba este plantata/dezamorsata.
9. NU faceti spam (rebuy) cu he/flash. slay/kick
10. Folosirea Microfonului este interzisa. ban 60 minute


REGULAMENT ADMINI:

[!] Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE )
- nu aveti voie sa va banati intre voi sau sa va dati gag/slay/kick. -1 grad / remove
- daca un admin are cod : ii faceti demo si il postati la admins only - aveti voie sa-i faceti poza DOAR CU ACORDUL unui FONDATOR / OWNER.
- daca un admin injura pe say : faceti printscreen si postati la admins only - NU aveti voie sa ii dati gag.
- daca un admin v-a injurat/a folosit o comanda pe voi : faceti printscreen si postati la admins only - NU va certati cu el/NU folositi comenzi pe el. +1 warn / -1 grad / Remove!

[!] Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server, atunci aveti voie sa il banati apoi sa anuntati urgent un co-owner/owner/fondator. (Dovada Demo , Screenshot )
[!] Comanda amx_votemap sau votemapmenu se utilizeaza doar in ultimele 5 runde . in caz ca se da vot in a 20 - 24 runda Adminul primeste +1 warn

1. In cazul in care un admin a anuntat ca da vot, un grad mai mare poate da el vot DOAR DACA are un motiv bine intemeiat
2. Inainte de a da vot verificati ultimele harti tastand /harti si NU le dati la vot.
3. Votul se da in ultimele 5 runde. Recomandam sa dati vot pana la runda 29.
4. Harta se schimba in penultima RUNDA de catre adminul care a dat votul (nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul).
5. Nu aveti voie sa cereti UP (+1 la grad). La sfarsitul fiecarei luni va este verificata activitatea iar atunci se stabileste cine este promovat/degradat.
6. La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada. caz contrar -2 grade/REMOVE
7. Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (owneri/fondatori). Cei care nu sunt reclamati si au grade mai mici de owner primesc -1 grad server
8. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului
9. Este interzis abuzul de comenzi (amx_say, amx_csay, amx_tsay, amx_slap, amx_slay, amx_kick). Comenzile amx_say amx_csay, amx_tsay se folosesc doar pentru diverse anunturi de maxim 3 ori nu pentru conversatii (-1 grad);
10. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionat dupa cum urmeaza : REMOVE
11. Respectati-va intre voi, evitati certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit explicati-i frumos fara sa aveti un vocabular obscen/calomios ( +1 warn )
12. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Absente. (+1 warn)
13. Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar iar ban-ul sa fie de maxim 30 de minute (Cine va fi prins ca va bana vreo clasa de ip pe o perioada mai mare si nu va debana clasa va primi REMOVE !)
14.La Intrebarea "Ati Citit Regulamentu?" veti raspunde cu "cs asa si asa"
15. Cand stati spectatori folositi comanda amx_spec/amx_spectate.
16. Adminii pot fi verificati doar de OWNERI si FONDATORI.
17. Toti adminii sunt obligati sa detina acelasi nume si pe forum si pe server pentru a se evita unele confuzii . in caz contrar (+2 warn)
18. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3 unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste 30 min ban motiv Ts3+server )
19. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc . ( -2 grade , REMOVE )
20. Daca i s-a facut reclamatie unui owner sau co-owner, aceasta va fi rezolvata de Fondator
21. Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul. (in caz contrar +1 warn verbal)
22. Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti .Faceti ScreenShot dati dovada la Fondator
23. Fiecare persoana cu acces administrativ pe server, este obligata sa detina ban-list si sa posteze toate ban-urile permanente in acesta cu dovezi (DEMO,Screenshot,Poze) (in caz contrar -2 grade / REMOVE)
24. Admini care folosesc comanda amx_ss sunt rugati sa isi schimbe culoarea consolei in culoarea transparenta (este necesara schimbarea culori pentru a va ajuta sa prindeti jucatorul intr-o ipostaza in care dupa un perete sau in zona lui se afla un inamic urmarinad cu modul ESP si cu cunsola deschisa in acel timp sa puteti executa si pozele).

avatar
tzambal
Admin

Mesaje : 2
Data de înscriere : 17/06/2017
Varsta : 17
Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://cs-cerneteaz-ro.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum